Mergi la conţinutul principal

În august încep competiţiile de tenis pentru veterani

• cel mai mai bine clasat tenismen brăilean trebuia să debuteze în acest sezon, astăzi, la turneul de la Adjud • însă competiţia a fost anulată de Federaţie •”Pentru mine cele mai importante turnee sunt cele de la Mamaia şi de la Galaţi”, spune Valeriu Ilie

 

Coşmarul aşteptării începerii competiţiilor se părea că s-a încheiat pentru tenismenul veteran Valeriu Ilie. Cel mai mai bine clasat tenismen brăilean la nivel naţional, la veterani, Valeriu Ilie, cel care a bifat până acum 7 titluri naţionale la simplu şi 16 la dublu şi care a mai fost de 16 ori vicecampion naţional la simplu şi de 3 ori medaliat cu argint la dublu, trebuia să ia startul în competiţii în acest weekend. Valeriu Ilie trebuia să participe la turneul de la Adjud, programat în perioada 16-19 iulie. Însă competiţia a fost anulată, startul turneelor urmând a se da în luna august la Focşani. Pentru Valeriu Ilie va urma turneul de la Zalău, în perioada 30 iulie – 2 august. Însă marile sale provocări din acest an sunt internaţionalele de la Mamaia (24-29 august) şi Campionatul Naţional care se va derula la Galaţi.

“Aşteptam cu nerăbdare să simt din nou atmosfera competiţiilor oficiale. Primul turneu ar fi trebuit să se desfăşoare în această săptămână, începând de joi, la Adjud, dar s-a anulat. Probabil că voi lua startul la începutul lunii august la Focşani. Pentru mine cele mai importante turnee din acest an sunt internaţionalele de la Mamaia şi Campionatul Naţional de la Galaţi. La GalaţI, anul trecut, am fost campion naţional şi la simplu şi la dublu la categoria mea de vârstă şi vreau să merg să-mi apăr aceste rezultate. La Zalău, de asemenea, vreau să ajung. Acolo am jucat 6 ani la rând şi m-am simţit foarte bine. Dar s-ar putea să ajung şi la turneul de la Braşov. Toate aceste competiţii se vor desfăşura altfel decât de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus, dar noi vom respecta toate regulile impuse de Guvern şi cred că totul va fi bine”, ne-a declarat Valeriu Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro