Mergi la conţinutul principal

În atenția brăilenilor care vor să lucreze ca sezonieri în Germania

* informațiile pot fi accesate direct pe site-ul Inspecției Muncii, care a dat publicității un film subtitrat în limba română, realizat de autoritățile federale din landul Bavaria

 

Informații de ultimă oră, postate pe site-ul Inspecției Muncii, destinate tuturor cetățenilor români care intenționează să lucreze anul acesta ca sezonieri în Republica Federală Germania.

Potrivit inspectorului șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila (ITM), Liviu Arhire, zilele acestea, "Ministerul Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din landul Bavaria, Germania, a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri români. În conținutul acestuia, sunt descrise noile condiții de muncă și de cazare, cu respectarea restricțiilor în vigoare, precum și noile proceduri introduse în acest context".

Filmul la care se face referire poate fi accesat la adresa: 

https://www.youtube.com/watch?vâ0DeVBKeR3vY și este publicat și pe site-ul Inspecției Muncii, la secțiunea NOUTĂȚI, sub titlul: "Informații destinate cetățenilor români care intenționează să lucreze ca lucrători sezonieri în Germania". Totodată, la secțiunea “GHIDURI” de pe prima pagină a site-ului Inspecției Muncii, cei interesați pot găsi numeroase alte materiale informative care au ca scop "creșterea nivelului de informare a cetățenilor români" care doresc să muncească anul acesta în statele membre UE/SEE, Elveția și United Kingdom, în contextul BREXIT.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro