Mergi la conţinutul principal

În atenția absolvenților de clasa a VIII-a. ”Obiectiv” publică luni ierarhia după mediile de admitere la liceu

* cumpără, mâine, cotidianul ”Obiectiv” și vei primi gratuit suplimentul ”Obiectiv pentru educație”, ce cuprinde lista mediilor de admitere la liceu 2017

 

Cotidianul ”Obiectiv” publică în ediția de luni, 3 iulie, suplimentul ”Obiectiv pentru educație”, practic un ghid complet și complex privind admiterea la liceu 2017.

Concret, în paginile suplimentului găsiți ierarhia mediilor de admitere la liceu din acest an, pusă la dispoziție de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Brăila. Pentru a putea completa fișele de admitere în deplină cunoștință de cauză, în supliment vă mai oferim informații despre numărul de locuri disponibile la licee și codurile specializărilor din liceele brăilene, precum și ultimele medii de admitere de anul trecut de la fiecare liceu și specializare. Elevii vor putea verifica media de admitere, media de la Evaluarea Națională și notele de la cele două probe ale Evaluării - la limba română și la matematică.

De asemenea, în materialul de deschidere veți găsi o analiză amplă a rezultatelor admiterii 2017, pe tranșe de note, dar și o comparație a acestui an cu situația din 2016, ceea ce vă poate fi un real folos la întocmirea fișei de înscriere și alegerea opțiunilor.

Suplimentul este gratuit și trebuie să însoțească obligatoriu ediția de mâine a ziarului nostru. Pentru reclamații și sesizări legate de distribuire apelați numerele de telefon 0239/611.053 sau 0239/611.054 ori scrieți-ne pe adresa de email: redactie@obiectivbr.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro