Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Împreună să îi redăm speranţa!

Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Ieri, s-a primit o donaţie de 500 lei, din partea Măriucăi. "Este prima donaţie a fetiţei mele de un an şi cinci luni, aşa consider aceşti bani care sper să-i fie de folos Amaliei", ne-a spus tatăl Măriucăi, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Până în prezent, la sediul redacţiei s-au strâns 2.010 lei şi 60 de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii