Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Împreună să îi redăm speranţa!

Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei, depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.

Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.

În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.

Luni, la sediul redacţiei noastre s-a primit o donaţie de 60 de euro, din partea unei cititoare care a dorit să rămână anonimă. Până în prezent, la sediul redacţiei s-au strâns 1.510 lei şi 60 de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii