Mergi la conţinutul principal

Împreună să îi redăm speranţa!

Carmen Amalia Donose, fetiţa în vârstă de 12 ani care suferă de leucemie, pentru care ziarul Obiectiv a făcut în 2005 o campanie umanitară, are din nou nevoie de ajutor, deoarece boala cu care a fost diagnosticată când avea numai şase ani, a recidivat anul trecut. Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.
Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON - RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Ieri, la sediul redacţiei s-a mai primit o donaţie de 200 lei, din partea unui cititor care a vrut să-şi păstreze anonimatul. Până în prezent, la sediul redacţiei am strâns suma de 8.240 lei şi 1.060 euro, la care se adaugă 2.110 lei donaţi în timpul celor două concerte de caritate şi încă 1.013 euro din partea românilor din Canada.
Reamintim că Amalia va pleca săptămâna viitoare la Torino, la o clinică de specialitate, unde, în urma unui consult avansat, va primi tratamentul adecvat, lucru posibil datorită implicării deputatului PSD Cristian Rizea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro