Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Împreună să îi redăm speranţa!

Povestea Amaliei impresionează din ce în ce mai mulţi brăileni. După concertul caritabil susţinut de Alex şi Silviu, miercuri, de 1 iunie, a avut loc încă un concert, de data aceasta de hip-hop, găzduit de pub-ul "Deep Red". La eveniment au cântat Exces Verbal, Blondu, Savu, Dextro, Corupt, Krazy-E, FLC, Scotty şi District. La finalul concertului s-a strâns suma de 810 lei, bani ce i-au fost înmânaţi tatălui Amaliei, care a fost invitat la concert de către organizatori. De asemenea, în ultimele zile, la sediul redacţiei s-au mai primit donaţii din partea angajaţilor de la "Optica Malaga", în sumă de 100 lei, iar alţi doi cititori care au dorit să-şi păstreze anonimatul au donat 50, respectiv 100 lei. De la începerea campaniei umanitare, la sediul redacţiei s-au strâns 2.800 lei şi 60 de euro. La această sumă se adaugă cei peste 1.300 lei, strânşi în urma concertului caritabil susţinut pe 28 aprilie, în pub-ul "Toate Pânzele Sus", de Silviu Paraschiv şi Alex Muşat, doi dintre membrii formaţiei "Addiction".

03caseta1
Tatăl Amaliei alături de trupa "Exces Verbal"

Carmen Amalia Donose, în vârstă de 12 ani, este bolnavă de leucemie şi are nevoie de tratament cu citostatice la Institutul Fundeni Bucureşti. Fetiţa, pentru care ziarul "Obiectiv" a făcut în 2005 o campanie umanitară, este din nou pe patul de spital, deoarece boala cu care a fost diagnosticată când avea numai şase ani a recidivat anul trecut. Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei, depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.

Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.

În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii