Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Împreună să îi redăm speranţa!

Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.
Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Ieri, s-au mai primit donaţii din partea a patru cititori, în sumă totală de 800 lei. Impresionaţi de drama fetiţei au fost Veronica Enache, care a avut la rândul său o problemă medicală recentă şi a oferit 200 lei, un tânăr care a dorit să rămână anonim şi care a dat 100 lei, o altă cititoare, mamă a două fetiţe, care a oferit 200 lei. O donaţie de 300 de lei a făcut Vasile Cristian Constantin, de 28 de ani, deţinut în Penitenciarul Brăila, care a spus: "O fac din toată inima pentru că sunt tată şi ştiu ce înseamnă suferinţa unui copil. Dar şi pentru că vreau să fiu un exemplu pentru colegii mei, dar şi pentru cadre".
Până în prezent, la sediul redacţiei s-a strâns suma de 900 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii