Mergi la conţinutul principal

Împreună pentru Ionuţ! Cros caritabil în Parcul Monument

•  Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vă invită să alergaţi şi să îl ajutaţi pe Ionuţ Tudorie, un adolescent diagnosticat cu o formă rară de cancer • evenimentul are loc sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 10.00, în Parcul Monument

 

Sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 10.00, în Parcul Monument are loc un nou cros caritabil organizat de maratoniştii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu. Eroii faptelor bune vă invită să alergaţi şi să susţineţi cauza lui Ionuţ Tudorie, un adolescent minunat, un copil cum rar întâlneşti, dar care se luptă din 2018 cu o boală cumplită: carcinom nazo-faringeal, un tip de cancer foarte rar. În prezent, băiatul trebuie să urmeze urgent un tratament în Germania, iar costurile acestuia se ridica la uriaşa sumă de 150.000 euro, sumă ce nu poate fi decontată în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

“Atât de puţin dacă poţi ajuta pentru acest suflet minunat ar însemna enorm. Este greu să vezi cum se scurge o viaţă din ochii unui copil, de aceea dorim să facem tot ce e posibil pentru a-l ajuta. Aşadar, indiferent de vârstă, condiţie fizică ori performanţe sportive, sunteţi invitaţi la un cros umanitar, maxim 10 ture, în jurul Orăselul Copiilor. Este distanţa care îi poate aduce eroului Ionuţ, şansa la o noua viaţă, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia lui. Fiind o activitate caritabilă si nu o competiţie sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulţumire şi recunoştinţă, vă va fi înmânată o diplomă de participare, pentru generozitatea si bunăvoinţa dumneavoastră.

Sunteti aşteptaţi în Parcul Monument, să fiţi alături de Ionuţ Tudorie!”, este apelul organizatorilor.

Cei care doresc să ajute o pot face şi printr-o donaţie pe pagina de strângere de fonduri pe Facebook “Împreună pentru Ionuţ”. Acolo, doritorii pot dona online, cu un simplu click, orice sumă care i-ar putea aduce o rază de speranţă tânărului şi familiei sale.

Donaţii se pot face şi într-unul din conturile deschise pe numele tatălui, Costel Tudorie, deschise la Banca Comercială.

 

CONT EURO: RO81RNCB0707323334190001

CONT LEI: RO73RNCB0318032334190001

 

FiiTuUnErou – Sprijin, Speranţă, Şansă la Viaţă!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro