Mergi la conţinutul principal

Împreună pentru Bogdi! Să-l ajutăm să învingă tumora

• brăilenii continuă să îl ajute pe băieţelul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat şi fac în continuare donaţii • ieri, la redacţia cotidianului “Obiectiv” doi oameni cu suflet mare au donat 300 lei • tratamentul lui Bodgi se ridică la 100.000 euro, iar până acum s-au strâns peste 40.000 euro • suma necesară tratamentului poate fi strânsă cu ajutorul nostru • haideţi să ne unim pentru acest băieţel curajos şi împreună să îi oferim un licăr de speranţă!

 

Brăilenii nu pot asista nepăsători la suferinţa lui Bogdi şi se implică pentru a-l ajuta pe copilul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat. Ieri, la sediul redacţiei “Obiectiv” s-au făcut două donaţii, una în valoare de 200 lei, iar cealaltă de 100 lei. Donatorii au preferat să îşi păstreze anonimatul, însă nu au plecat de la redacţie fără să îi transmită multă sănătate băieţelului şi putere familiei. De la demararea campaniei la sediul cotidianului nostru s-au strâns 908 lei.

Băieţelul se află în continuare la clinica American Hospital din Turcia, a făcut primele două şedinţe de chimioterapie, iar săptămâna viitoare va urma o altă cură. Conform unei facturi proforme, doar tratamentul cu citostatice se ridică la 100.000 euro. O sumă imensă, care depăşeşte cu mult posibilităţile părinţilor. Însă noi îl putem ajuta! Puţin cu puţin, leu cu leu, putem strânge această sumă!

Potrivit unei postări făcute de Sorina Popa, mama lui Bogdi, în grupul de la Facebook “Bogdi învinge tumora”, până acum s-au adunat 40.020 euro din donaţiile făcute direct în conturile părinţilor şi în urma diverselor evenimente organizate pentru băieţel. Aceasta a făcut precizarea că cei peste 46.000 euro strânşi prin intermediul campaniei “Donează” de pe Facebook îi vor primi în tranşe, însă toţi banii vor ajunge la Bogdi. Cei de la Facebook fac acest lucru pentru a reduce riscurile.

Vă invităm să continuăm frumoasa mobilizare pentru acest băieţel greu încercat şi să îl ajutăm pe toate căile posibile. Cei care vor să îl ajute au la dispozitie următoarele conturi:

 

În LEI, conturi deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

Donaţii puteţi face şi dacă licitaţi pentru un obiect pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora”. Acolo veţi găsi poze cu o sumedenie de obiecte oferite spre vânzare, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte la dulciuri şi jucării, iar banii sunt redirecţionaţi apoi către cauza lui Bogdi. De asemenea, pe pagina respectivă puteţi scoate la licitaţie diverse lucruri.

De asemenea, puteţi face donaţii şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri între orele 10.00-17.00. 

Haideţi să ne unim pentru acest băieţel cuajos şi împreună să îi oferim un licăr de speranţă! Iar Bogdi va lupta să învingă tumora!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro