Mergi la conţinutul principal

Împreună pentru Bogdi. Încă o donaţie pentru băieţelul care luptă să învingă tumora

• ieri, la sediul redacţiei “Obiectiv” a sosit o nouă donaţie pentru copilul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat • Bodgi are nevoie de 100.000 euro pentru a putea plăti tratamentul cu citostatice, o sumă mult prea mare pentru posibilităţile financiare ale familiei • însă noi putem să îl ajutăm • împreună putem să îi oferim lui Bogdi şansa la o viaţă sănătoasă

 

Nu trece o zi fără ca brăilenii cu suflet mare, şi nu numai brăilenii, să nu sară în ajutorul lui Bogdan Ioan Popa, copilul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când o donatoare care a dorit să rămână anonimă a venit la sediul redacţiei “Obiectiv” şi i-a dăruti micuţului suma de 200 lei, însotiţă de mesajul “Sănătate micuţului, iar familia să aibă putere să îi fie alături!”. Îi mulţumim donatoarei pentru gestul nobil şi îi invităm şi pe alţii să îi urmeze exemplul. De la demararea campaniei de strângere de fonduri a cotidianului nostru, la redacţia noastră s-au făcut donaţii în valoare de 1.108 lei, iar brăilenii continuă se mobilizează pe toate căile pentru a-l ajuta pe micuţ.

Iar pentru cei care încă nu cunosc cazul lui “Bogdi”, reluăm povestea pentru ca ea să ajungă la cât mai mulţi oameni.

Bogdan Ioan Popa este un băieţel din Brăila, care a fost diagnosticat în urmă cu mai puţin de două săptămâni cu tumoră la ficat. Totul a început de la o banală febră şi nimic nu părea să dea de bănuit că băiatul ar avea o problemă atât de gravă de sănătate. După vizite la medici din Brăila şi Galaţi, părinţii au mers la Cluj, acolo unde s-au confirmat suspiciunile: hepatoblastom gradul IV cu metastaze pulmonare. Vestea i-a şocat pe părinţi, mai ales că Bogdi nu a fost niciodată un copil bolnăvicios, nu a fost niciodată internat în spital, s-a dezvoltat normal, a avut controle medicale periodice şi a primit doar de două ori antibiotic până la vârsta de 3 ani. Imediat ce au confirmat diagnosticul, medicii din Cluj le-au spus părinţilor că micuţul are mari şanse de vindecare dacă va urma un tratament cu citostatice şi apoi va efectua un transplant de ficat, transplant ce ar fi indicat să fie realizat în străinătate. Aşa că părinţii lui Bogdi, ajutaţi de recomandările medicilor de specialitate, au căutat cea mai bună clinică unde puiul lor poate să realizeze şi tratamentul şi transplantul, astfel încât acest să nu fie nevoit să le facă drumuri în două ţări diferite. Aşa au ajuns la concluzia că cele mai mari şanse de reuşită sunt la clinica American Hospital din Turcia, locul unde Bogdi poate primi şansa la o copilărie fără griji. A ajuns acolo pe 17 mai şi a făcut deja primele două şedinţe de chimioterapie, urmând ca săptămâna viitoare să facă o altă cură. Cu ajutorul donaţiilor primite de la oamenii cu suflet generos, părinţii au reuşit să achite o primă parte a tratamentului cu citostatice. Însă, costul total al acestuia se ridică la 100.000 euro. O sumă imensă care depăşeşte cu mult posibilităţile părinţilor. Însă noi îl putem ajuta! Puţin cu puţin, leu cu leu, putem strânge această sumă!

Deja mii de oamenii generoşi au sărit să îl ajute prin toate mijloacele posibile şi vă îndemnăm să continuăm frumoasa mobilizare pentru acest băieţel greu încercat. Donaţii se pot face în următoarele conturi:

 

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

De asemenea, vă invităm să intraţi pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora” şi să licitaţi sau să scoateţi la licitaţie diferite obiecte. Banii adunaţi sunt redirecţionaţi către cauza lui Bogdi.

Vă aşteptăm în continuare donaţiile şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. 

Haideţi să ne unim pentru acest băieţel curajos şi împreună să îi oferim un licăr de speranţă! Iar Bogdi va lupta să învingă tumora!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro