Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Îi sugerez dl Geoană să nu mai utilizeze prietenii de familie pentru a ataca un candidat"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni seara că îi sugerează liderului PSD Mircea Geoană, referindu-se la lansarea cărţii lui Victor Gaetan, "să nu mai utilizeze prietenii de familie" pentru a ataca un candidat la Preşedinţie.
"Iau notă de faptul că disperarea unora a ajuns atât de departe încât se pretează la un joc murdar", a spus preşedintele Băsescu. El a amintit că este "preşedintele care a condus celula de criză" şi a reuşit să-i elibereze pe cei trei jurnalişti români răpiţi în Irak.
Referindu-se la cartea lansată luni de Victor Gaetan, "cu concursul "profesionistului" Nastasiu", Băsescu a spus: "Aş vrea să-i sugerez dlui Geoană să nu mai utileze prietenii de familie pentru a ataca un candidat la Preşedinţie".
Şeful statului a mai spus că fostul procuror Ciprian Nastasiu a fost "rejectat" din magistratură prin decizie a CSM.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni seara că face un apel la oamenii politici "să revină la decenţa campaniei" şi la "competitorii la alegerile prezidenţiale" să renunţe la utilizarea "documentelor pe care le-au primit din arhiva DGIPI în timpul mandatului dlui Nica".
"Este momentul să fac un apel la oamenii politici să revină la decenţa campaniei. Nu cu dosare, documente, sustrase de la DGIPI sau cu procurori recuperaţi de partide politice se câştigă alegerile", a spus Băsescu.
El a adăugat că face un apel deschis către "competitorii la alegerile prezidenţiale să renunţe la a utiliza oameni scoşi afară din justiţie şi folosirea acestor oameni în scopuri politice şi să renunţe la utilizarea documentelor pe care le-au primit din arhiva DGIPI în timpul mandatului domnului Nica".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii