Mergi la conţinutul principal

«Ziua Porţilor Deschise» la Şomaj

Ieri, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila a avut loc "Ziua Porţilor Deschise", eveniment care marchează 15 ani de activitate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a structurilor sale teritoriale. Pe parcursul întregii zile, consilieri din cadrul agenţiei au oferit informaţii cu privire la activitatea Seviciului Public de Ocupare tuturor persoanelor interesate, respectiv angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, reprezentanţi ai societăţii civile, elevi, studenţi.
La acest eveniment au fost prezenţi şi elevi din anii terminali ai Colegiului Tehnic "C.D. Neniţescu" din Brăila, precum şi tineri de la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti. Ei au vizitat sediul AJOFM şi au fost informaţi cu privire la serviciile oferite de agenţie, de informare şi consiliere, medierea muncii, bursa locurilor de muncă, formare profesională. Totodată, au participat la şedinte de informare şi consiliere de grup unde au primit materiale informative şi precizări cu privire la piaţa locală a muncii, metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă şi prezentarea la interviul de angajare. "Prin organizarea acestei acţiuni dorim să stabilim un contact cât mai bun cu cetăţenii şi să consolidăm relaţiile de colaborare cu angajatorii şi entitatile care operează pe piaţa muncii, în vederea creşterii gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă", a declarat Monica Bratu, director executiv al AJOFM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro