Mergi la conţinutul principal

«Visul în culori al unor copii maturi»

Duminică, de la ora 16.00, la Galeria "Gheorghe Naum" a Muzeului Brăilei are loc vernisajul expoziţiei de desene şi picturi intitulată "Visul în culori al unor copii maturi". Lucrările de pe simeze au fost realizate de micii creatori în cadrul Cercului de desen şi pictură coordonat de prof. Alexandru Gurgu. Copiii sunt elevi ai şcolilor: "I.L.Caragiale", "Radu Tudoran" şi "George Coşbuc".
În deschiderea expoziţiei va fi susţinut un microrecital de chitară clasică de către elevii Liceului de Arte "Hariclea Darclee" de la clasa profesoarei Alexandra Gurgu. În program sunt cuprinse lucrări de: Ferdinando Carulli, Răzvan Grigorescu, Lodovico Roncalli, Margriet Verbeek, Sylvius Leopold Weiss, Leo Brouwer, Zequinha de Abreu, Baden Powell, Erik Sati.
În acelaşi timp, în curtea Centrului Cultural "Nicăpetre" va fi deschisă o expoziţie în aer liber cu obiecte decorative realizate de elevi de la Şcoala "G. Coşbuc" - Ana-Maria Bulancea, Răzvan Canevici (clasa a V-a), Narcisa Chibulcuţean şi Gianina Cristea (clasa a VII-a), Andreea Budaş şi Sarah Chiriac (clasa a VIII-a); Şcoala "Radu Tudoran" - Cosmina Palaşcă (clasa a V-a), Răzvan Avramescu, Gabriela şi Andreea Băbeanu, Coman Raluca şi Ambra Iamandi (clasa a VI-a), "Ion Luca Caragiale" - membrii cercului de desen.
Manifestarea este organizată de Muzeul Brăilei în colaborare cu şcolile: "I.L.Caragiale", "Radu Tudoran" şi "George Coşbuc" şi Liceul de Arte "Hariclea Darclee".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro