Mergi la conţinutul principal

«Vânătoare» de soferi vitezomani, biciclişti şi căruţaşi

Şoferii care au apăsat prea mult pedala de acceleraţie au fost arşi la buzunare. De amenzile usturătoare nu au scăpat nici bicicliştii şi căruţaşii, care circulă după cum îi taie capul, fără a respecta prevederile legale.
În ziua de 9 martie, între orele 15.00-21.00, poliţiştii Serviciului Rutier Brăila au organizat şi efectuat, în colaborare cu poliţişti din Însurăţei şi Viziru, o acţiune pe raza oraşului Însurăţei, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier. "Poliţiştii au urmărit constatarea şi sancţionarea depăşirilor neregulamentare a autovehiculelor, nerespectării regimului legal de viteză, traversărilor neregulamentare a drumului public de către pietoni, biciclişti şi căruţaşi, precum şi a conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Echipele de poliţişti au acţionat cu autospecialalele din dotare şi au aplicat 51 de sancţiuni contraventionale, în valoare totală de 8.965 de lei. Dintre aceste amenzi, 13 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale, 8 pentru neportul centurii de siguranţă, două au fost aplicate pietonilor, 11 bicliştilor, 9 căruţaşilor şi 8 pentru alte abateri.
În plasa poliţiştilor a picat un şofer bucureştean, Nicolae G. (28 de ani), depistat în timp ce conducea autoturismul "Volksawagen", pe DE 584, în afara localităţii Albina, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. El s-a ales cu dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro