Mergi la conţinutul principal

«Urzeala tronurilor» rămâne cel mai piratat serial TV şi în 2014

Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", produs de HBO, se află pe primul loc în topul celor mai piratate producţii de televiziune pe internet din anul 2014, repetând performanţa din 2012 şi 2013, informează hollywoodreporter.com, citat de mediafax.ro.
"Urzeala tronurilor", un serial fantasy de proporţii epice, care la începutul anului a devenit cea mai vizionată producţie a postului HBO, a devansat alte două seriale celebre - "The Walking Dead", produs de AMC, şi "The Big Bang Theory", produs de CBS - în acest clasament întocmit în fiecare an de site-ul TorrentFreak.
Potrivit acestui top, "Game of Thrones" a generat 8,1 milioane de descărcări ilegale de pe internet. Serialul produs şi difuzat de HBO a ocupat primul loc şi în topurile din 2012 (4,2 milioane descărcări) şi din 2013 (5,9 milioane descărcări).

Top 10 seriale piratate

În 2014, pe locurile următoare s-au clasat serialele "The Walking Dead" (4,8 milioane descărcări), "The Big Bang Theory" (3,9 milioane descărcări), "How I Met Your Mother" (3,5 milioane descărcări) şi "Gotham" (3,2 milioane descărcări).
Topul 10 al celor mai piratate seriale TV pe internet este completat de producţiile "Arrow" (2,9 milioane descărcări), "Anatomia lui Grey/ Greys Anatomy" (2,8 milioane descărcări), "Vikings" (2,7 milioane descărcări), "Suits" (2,5 milioane descărcări) şi "South Park" (2,4 milioane descărcări).

A ajuns la sezonul 5

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor". Al cincilea sezon al serialului va fi difuzat pe HBO România în primăvara anului 2015.
George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

"Urzeala tronurilor", cel mai de succes serial din istoria postului HBO

Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", produs de HBO, a depăşit "Clanul Soprano" şi a devenit producţia cu cel mai mare succes de public din istoria acestui post de televiziune.
Episoadele din cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" au avut o audienţă medie de 18,4 milioane de telespectatori - inclusiv redifuzări, video la cerere (VOD) şi streaming mobil -, depăşind precedentul record de 18,2 milioane de telespectatori stabilit de sezonul din 2002 al serialului "Clanul Soprano".
Cererea pentru serviciile VOD şi redifuzări ale unor episoade s-a schimbat considerabil din 2002, întrucât telespectatorii au în prezent la dispoziţie mult mai multe opţiuni de vizionare a unui serial.
Serialul "Game Of Thrones" a fost recompensat cu numeroase premii internaţionale, inclusiv un Glob de Aur şi un premiu Emmy, câştigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro