Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Trebuie să hrănim clientela PSD locală, care este pofticioasă»

Amenajarea sensului giratoriu provizoriu cu balize din plastic la intersecţia străzii Comuna din Paris cu Şoseaua Focşani de către autorităţile locale nu a fost trecută cu vederea nici de liderul PDL Brăila, Alexandru Nazare. Concret, acesta este de părere că, după apelul făcut de către consilierul local Simona Drăghincescu, Primăria a reuşit totuşi să găsească o soluţie mai puţin costisitoare şi care "arată foarte bine şi este ieftină". "Văd că după apelul doamnei Drăghincescu chiar a apărut un sens giratoriu provizoriu, care arată foarte bine şi este ieftin. Cred că putem să facem şi noi un sens giratoriu mic, ieftin. Nu ştiu de ce vrem să facem noi lucrurile scump şi prost, când se poate ieftin şi bine", a fost comentariul preşedintelui democrat-liberal.
Pe de altă parte, întrebat de ce crede că s-a alocat o sumă foarte mare în condiţiile în care se poate şi mai ieftin, Nazare a afirmat:
"Dedesubtul este acela că trebuie să hrănim clientela PSD locală care este pofticioasă. Iar de la pofticioasă, a poftit la mai mult. Multe au legătură şi cu alegerile prezindenţiale. Uitaţi-vă şi la proiectul cu Buzăului. Acolo puteam face cerere de finanţare şi îl realizam cu bani europeni. În loc de o stradă făceam patru. Dar noi preferăm să dăm bani de la bugetul local să facem o singură stradă. Ca şi aici cu sensurile giratorii. Dacă aveam un proiect integrat, integram şi sensurile giratorii, nu mai plăteam de la bugetul local".
Reamintim că, în data de 30 iunie, membrii CLM Brăila au aprobat cu 21 de voturi "pentru", un singur vot "împotrivă" şi trei abţineri realizarea a două sensuri giratorii în valoare însumată de aproximativ 5,7 miliarde lei vechi. Municipalitatea şi-a planificat să construiască giratoriile la intersecţia străzii Comuna din Paris cu Şoseaua Focşani, respectiv Calea Galaţi cu Bulevardul Al. I. Cuza.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii