Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Tehnologica Radion» a cerut intrarea în insolvenţă

Compania "Tehnologica Radion" al cărei proprietar, Theodor Berna, este arestat într-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro, a cerut intrarea în insolvenţă, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 15 septembrie.
"Tehnologica Radion" este al doilea jucător important pe piaţa asfaltărilor din România şi a firmelor de construcţii, derulând în anii precedenţi două importante contracte de lucrări şi în oraşul nostru: modernizarea străzii Griviţa, precum şi a unei porţiuni din Calea Galaţi, în zona podului de la Brăiliţa, lucrări în valoare de peste 20 milioane de lei plus TVA.
Cererea de insolvenţă vine la puţin timp după ce patronul, Theodor Berna, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro. Procurorii care instrumentează dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani au instituit recent sechestru asigurător asupra tuturor conturilor şi bunurilor deţinute de "Tehnologica Radion" şi de proprietarul companiei. În acelaşi dosar, procurorii au dispus măsuri asigurătorii constând în sechestru asupra bunurilor şi conturilor deţinute de "Teloxin Con", "Temix Construct" şi "Proiect Alfa Capital Construct", firme care au şi ele calitatea de suspect în dosarul de evaziune fiscală şi spălăre de bani în care Theodor Berna este inculpat alături de alţi oameni de afaceri.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii