Mergi la conţinutul principal

«Tancrad» livrează asfalt nou, cu gropile incluse în preţ

"Mda, acum toarnă asfaltul, să vedem şi cât durează până crapă", spuneau, cătrăniţi, oamenii. Şi de aici aproape că începea scandalul, pentru că unii afirmau că asfaltul "Tancrad" nu va dura până la primăvară, în timp ce alţii susţineau că acesta va crăpa luna viitoare.
Acum, graţie noilor tehnologii şi interesului sporit arătat de firma "Tancrad", care tot timpul vrea să demostreze că merită fiecare bănuţ din contract, pe străzile Brăilei va fi turnat asfalt care are deja în componenţă gropi mai mari sau mai mici, în funcţie de zonă. Specialiştii "Tancrad" au ajuns la concluzia că era aproape inuman să îi lase pe brăileni să se zbată aiurea în incertitudine, să se contrazică la infinit în legătură cu ziua în care vor apărea gropile din urma asfaltului turnat de firma gălăţeană de construcţii.
Un prim proiect pilot a fost implementat cu succes, zilele trecute, pe Buzăului, unde la câteva ore după asfaltare a apărut şi groapa de rigoare. Cei din Primăria Brăila au fost mulţumiţi de calitatea gropii, aşa că au semnat imediat pentru recepţia lucrării. Am fost şi noi la faţa locului să vedem dacă gropile cu care "Tancrad" se laudă că apar imediat după asfaltare sunt sau nu de calitate. Ne ştiţi că avem un ochi critic şi că suntem extrem de greu de mulţumit, nu? E, vrem să vă spunem că gropi ca ale "Tancrad" mai rar am văzut la lunga noastră viaţă de cârcotaşi. Fraţilor, zici că-s gropi din import, aduse pe bani mulţi din afară. Este o performanţă, să recunoaştem, că "Tancrad" poate face în acelaşi timp şi asfaltări, şi gropi în asfalt (fără să ceară bani suplimentar pentru aceste gropi). De ce zicem lucrul ăsta? Păi, ia gândiţi-vă: până acum, aşteptam chiar şi 3-4 luni până când crăpa asfaltul pe Dorobanţi sau aiurea, după care urma un întreg şir de procese şi acuzaţii pentru a vedea din vina cui s-au căscat gropile în carosabil. Asta însemna timp pierdut şi nervi întinşi la maxim, iar în toată această perioadă gropile stăteau bine mersi pe stradă, fără să le acopere nimeni. De-acum înainte, graţie priceperii celor de la "Tancrad", gropile care vor apărea aproape în acelaşi timp cu covorul asfaltic vor fi asumate din start de "Tancrad", care, evident, le va acoperi în timp util. A, este adevărat că această astupare a gropilor o să coste Brăila alţi bani, dar nicăieri în lumea asta nu se face performanţă fără sacrificii financiare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro