Mergi la conţinutul principal

«STOP» răspândirii virusului Covid-19. Peste 150 de persoane legitimate şi 133 de vehicule controlate

la data de 23 septembrie, poliţiştii au continuat acţiunile de control în locuri aglomerate şi mijloace de transport în comun • poliţiştii au verificat 35 de societăţi comerciale, legitimat 156 de persoane, au controlat 133 de vehicule, 116 dintre acestea fiind mijloace de transport pentru călători şi angajaţi

 

Starea de alertă din cauza Covid nu prea îi sperie pe unii brăileni care nu ţin cont de măsurile de protecţie impuse şi încasează mereu amenzi. Zilnic, poliţiştii şi celelalte organe de control acţionează în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2. La data de 23 septembrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic. Au fost verificate marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe şi târguri. S-a verificat modul în care se respectă programul de lucru cu publicul de către unităţile economice precum terasele, barurile şi cluburile. Au fost desfăşurate acţiuni de verificare şi în mijloacele de transport în comun, cele pentru angajaţii unor firme şi taxiuri. “Poliţiştii au verificat 35 de societăţi comerciale, legitimat 156 de persoane, au controlat 133 de vehicule, 116 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, pentru transportul angajaţilor la locul de muncă şi taxiuri. Au fost constatate 44 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 27 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 7 conform OUG195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 10 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat şi în mijloacele de transport public de persoane, fiind depistaţi 10 pasageri şi un conducător auto care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.500 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro