Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Stiluri alimentare» - simpozion naţional

Vineri, în Aula Universităţii "Constantin Brâncoveanu" s-au desfăşurat lucrările celei de-a treia ediţii a Simpozionului Naţional "Stiluri alimentare". Au fost prezentate mai multe lucrări în cele patru secţiuni, una pentru profesori - referate - şi trei pentru elevi - concurs de referate, concurs de afişe, postere şi grafică pe calculator, concurs de creaţii literare, toate cu tema "Stiluri alimentare". S-au înscris la simpozion elevi şi profesori din: Bucureşti, Satu-Mare, Constanţa, Timiş, Gorj, Bacău, Arad, Botoşani, Prahova, Braşov, Dolj, Neamţ, Caraş-Severin. Evaluarea lucrărilor ştiinţifice ale profesorilor a fost realizată de către prof. univ. dr. Ion Scurtu, preşedintele Senatului Universităţii "Constantin Brâncoveanu", conf. univ. dr. ing. Cornelia Lungu şi şef lucrări Daniela Istrate, de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor de la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi. Au fost remarcate lucrările "Kefirul", realizată de prof. Silvia Zăinescu şi "Soiuri de mere ce accesează piaţa românească", realizată de prof. Mirela Calu.
Lucrările elevilor au fost evaluate de profesorii: Gabriela Muşat, de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau ", Angelica Poaşcă, de la Palatul Copiilor, şi Daniela Avram, de la Colegiul Naţional "Ana Aslan".
Evenimentul a fost iniţiat de Liceul Tehnologic "Gh, K. Constantinescu" în colaborare cu Universitatea "Constantin Brâncoveanu" şi Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. Din echipa de proiect au făcut parte: prof. Ramona Chiper, directorul liceului, prof. Mirela Gazea, director adjunct, şi profesoarele Simona Ştefănescu şi Silvia Zăinescu - iniţiatoarea şi coordonatoarea simpozionului.

 




Categorie articol: 

Comentarii