Mergi la conţinutul principal

«Selfie», de Cristina Iacob, radiografia unui film de succes - 20.000 de spectatori într-o săptămână

Cu un buget de aproape 900.000 de euro, "Selfie" a fost filmat în 27 de zile, în 12 locuri. La realizarea comediei a participat o echipă de filmare compusă din 68 de profesionişti, care a fost completată de nouă cascadori, totul fiind coordonat cu talent şi determinare de Cristina Iacob, regizorul filmului.
Un proiect cinematografic extrem de ambiţios, echipa "Selfie" a folosit 10 camere pentru realizarea unei cascadorii impresionante, în care o maşină a plonjat în apele Mării Negre. Din fericire, totul a mers ca pe roate şi nu numai că nimeni nu a avut de suferit, însă întreaga scenă a fost filmată din prima încercare, cum s-ar spune în termeni de specialitate "dintr-o singură dublă".
Chiar dacă munca din spatele acestei comedii a fost una titanică, ceea ce transformă "Selfie" într-un alt tip de film românesc este echipa tânără implicată în realizarea sa, de la actorii principali - Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin - până la cea care a orchestrat totul, regizorul Cristina Iacob.
Filmul reuşeşte performanţa de a reuni şi nume celebre pe marile ecrane, precum Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu, Răzvan Fodor, Alina Chivulescu, Carmen Tănase şi Nicoleta Luciu şi, nu în ultimul rând, Smiley şi Alex Velea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro