Mergi la conţinutul principal

«Romtelecom» scoate la licitaţie 10 proprietăţi imobiliare, inclusiv în Brăila

"Romtelecom" a scos la licitaţie un număr de 10 proprietăţi imobiliare situate în Bucureşti şi judeţele Brăila, Iaşi, Galaţi, Tulcea, Vrancea şi Hunedoara, preţul de pornire cumulat ridicându-se la 3,61 milioane de euro, fără TVA, potrivit anunţului publicat de operator.
În cazul judeţului nostru, imobilul scos la licitaţie este grupul de Intervenţii din şoseaua Baldovineşti, nr. 12. "Preţul la care se va încheia o potenţială tranzacţie este cel pe care ofertanţii vor fi dispuşi să îl plătească, dar ţinând cont de preţurile solicitate de Romtelecom, astfel încât vânzarea să poată fi perfectată. (...) În cazul în care nu sunt ofertanţi interesaţi de întregul pachet, sunt acceptate oferte pentru proprietăţi individuale", se menţionează în anunţul de licitaţie. Data limită de depunere a ofertelor este 5 septembrie, iar licitaţia va avea loc în perioada 8 septembrie - 31 octombrie.
În Bucureşti, "Romtelecom" vrea să vândă un spaţiu comercial situat pe Calea Giuleşti 43 şi patru construcţii amplasate în Strada Nicolae Iorga 5, cu o suprafaţă totală de 390 metri pătraţi, plus un teren de 845 metri pătraţi. Preţul de pornire pentru spaţiul comercial este de 353.229 euro, iar proprietatea din Strada Nicolae Iorga 5 are un preţ de pornire de 850.000 euro. Operatorul vrea să vândă trei proprietăţi situate în oraşul Iaşi, al căror preţ de pornire cumulat este de 1,23 milioane de euro. În cazul celorlalte proprietăţi imobiliare, Romtelecom a stabilit un preţ de pornire care variază între 90.010 şi 362.383 euro.
Compania "Romtelecom", unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa telecom, este controlată de grupul elen OTE - 54,01% şi statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, cu 45,99%.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro