Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Ploaie» de înjurături şi ameninţări la adresa unui şofer

doi conducători auto au intrat în conflict, în timp ce se deplasau pe Aleea Ştiinţei din cartier Viziru, după ce unul i-a adresat celuilalt injurii • şoferul pus pe scandal, un brăilean de 30 de ani, a fost depistat de poliţişti şi s-a constatat că nu avea permis, el refuzând şi testarea alcooltest

 

Doi şoferi brăileni au intrat în conflict în timp ce se deplasau cu autoturismele pe Aleea Ştiinţei din cartier Viziru, iar unul l-a luat pe celălalt la înjurături. Poliţiştii au constatat că şoferul pus pe scandal, în vârstă de 30 de ani, nu avea permis de conducere, el refuzând şi testarea cu alcooltestul. Bărbatul a încasat o amendă pentru că s-a comportat inadecvat în trafic.

Astfel, în cursul zilei de marţi, 19 noiembrie, la ora 15.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către un şofer de 52 de ani cu privire la faptul că se află într-un conflict verbal cu un alt participant la trafic. Poliţiştii au procedat la perierea zonei, iar pe Aleea Culturii au depistat autoturismul “Opel” ce ar fi fost condus de persoana bănuită că i-ar fi adresat injurii apelantului şi l-ar fi ameninţat. “În imediata apropiere a fost identificat şi şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Brăila. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul bănuit de comiterea faptei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea unor probe biologice de sânge”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele şoferului certat cu legea a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi ameninţare.

În plus, bărbatul a fost şi sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.500 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii