Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Platonov», din nou pe scena Teatrului «Maria Filotti»

Astăzi, de la ora 18.00, brăilenii sunt invitaţi la Teatrul "Maria Filotti", pentru a revedea PLATONOV, o adevărată bijuterie teatrală, de o imensă emoţie umană, un spectacol viu, profund, comic - în sensul "comediei umane" a lui Balzac, dar şi grav, modern în "hainele" pe care le îmbracă decorul şi înfăţişarea generală a spectacolului, totodată clasic în sensurile umane şi în mesajul pe care îl aduce.
Platonov, o piesă care vorbeşte despre natura umană, dar şi despre speranţă, o poveste de acum peste 150 de ani, dar pe care o retrăim direct sau indirect şi în zilele noastre.
Cehov, acest profund observator al naturii umane, acest fin psiholog şi moralist, care ne vorbeşte şi astăzi prin spectacolul Platonov al Andreei Vulpe (regia) şi Daniel Titza (scenograf) despre noi înşine, în momentele mai bune sau mai rele ale fiecăruia dintre noi.
Cu o distribuţie de excepţie, care îi aduce la rampă pe apreciaţii actori brăileni: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de excelenţii colaboratori: Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu, Platonov va fi reprezentat pe 28 şi 29 octombrie, în cadrul de gală al selecţiei oficiale a Festivalului Naţional de Teatru de la Bucureşti. Participarea în Festivalul Naţional reprezintă un moment artistic în care teatrul brăilean va da măsura maturităţii, a talentatei sale trupe şi a programului său repertorial şi artistic, care este destinat în primul rând brăilenilor.

 
Categorie articol: 

Comentarii