Mergi la conţinutul principal

«Platonov» şi «Îndoiala», în Sala Studio a Teatrului «Maria Filotti»

Weekend-ul acesta va readuce publicul brăilean în cocheta şi moderna Sală Studio a Teatrului "Maria Filotti", într-un ambient reînnoit.
Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18.00, emoţiile reîntâlnirii cu spaţiul Sălii Studio revin echipei artistice şi tehnice a spectacolului "Platonov". Textul lui Cehov devine rafinat, profund decupat regizoral de Andreea Vulpe, în decorul şi costumele expresive, moderne, ale lui Daniel Titza, fiind jucat cu dăruire şi talent de o distribuţie aleasă: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Borş, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu, Alexandru Marin, Emilia Mocanu, alături de excelenţii colaboratori - Ionuţ Vişan şi Emilia Bebu.
Cu această reprezentaţie, trupa Teatrului "Maria Filotti" se pregăteşte pentru două confruntări majore la nivel naţional: Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, din 28 şi 29 octombrie, la Teatrul Odeon şi Festivalul Internaţional de Teatru Clasic de la Arad, din 20 noiembrie.
Duminică, 11 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Studio va reveni în actuala stagiune încântătorul spectacol "Îndoiala", de John Patrick Shanley, în regia filigranată a tânărului regizor Eugen Gyemant şi scenografia surprinzătoare a Cristinei Milea, cu o distribuţie de excepţie: Liliana Ghiţă, Emilian Oprea, Corina Moise şi Ramona Gîngă.
Şi acest spectacol va avea un examen important, întrucât pe 15 octombrie va reprezenta teatrul şi deopotrivă oraşul Brăila la Festivalul Concurs "Pledez pentru tineri", de la Piatra Neamţ.
Două spectacole emblematice, două poveşti de excepţie pentru timpurile noastre, două mostre de performanţă şi valoare artistică în recent renovata Sală Studio a Teatrului "Maria Filotti, ale cărei lucrări au fost finalizate la timp, cu sprijinul tuturor factorilor implicaţi - Primăria Brăila, constructorii şi nu în ultimul rând, echipa tehnică a teatrului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro