Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare», la TMF Independent

Spectacolul "Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare" de J. Borgeson, A. Long şi D. Singer, în regia lui Eugen Gyemant, poate fi văzut în Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti" astăzi, de la ora 19.30. Din distribuţie fac parte actorii: Dan Rădulescu, Andrei Seuşan, Daniel Haralambie/ Ionuţ Grama. Scenografia îi aparţine lui Tudor Prodan. Este o producţie Acted a Teatrului de pe Lipscani din Bucureşti, care poate fi vizionată în cadrul programului "TMF Independent". Evenimentul este organizat de Teatrul "Maria Filotti" în parteneriat cu Estima Motors, distribuitor Toyota, pentru a marca împlinirea a zece ani de la deschiderea reprezentanţei. La spectacol se va putea intra numai pe bază de invitaţie, care se poate obţine, în limita locurilor disponibile, de la Showroom-ul Estima Motors.
Vineri, de la ora 19.00, tot în Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti" se va juca "Dacă ăla e cu aia, aia lui cu cine-o fi?" de Mimi Brănescu, în viziunea regizorală a lui Radu Nichifor. În această reprezentaţie vor juca: Narcisa Novac, Corina Borş, Ramona Gîngă, Alexandru Marin şi Valentin Terente. Aceasta este o producţie privată prezentată în colaborare cu Asociaţia Culturală "Maria Filotti".
Teatrul va mai oferi publicului în weekend două spectacole, la Casa Tineretului, de la ora 18.00. Sâmbătă se va juca "Leonce şi Lena" de Georg Buchner, regia Vlad Cristache, iar duminică este în program piesa "Gaiţele" de Al. Kiriţescu regizată de Radu Nichifor.

 
Categorie articol: 

Comentarii