Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Nu vrem ca cineva din această instituţie să scoată castanele din foc cu mâna service-urilor»

"Referitor la articolul apărut în ziarul "Obiectiv", din data de 05.02.2016, menţionăm faptul că în adresa noastră către conducerea SAJ Brăila am vrut să semnalăm anumite aspecte negative referitoare la modul în care au fost făcute licitaţiile.
În adresa noastră nu am specificat niciodată numele domnului Perianu şi nici numele altor firme, cu excepţia firmei IVAS, fără a aduce însă acesteia din urmă niciun fel de acuze.
Nu ne interesează luptele interne din cadrul SAJ Brăila şi nici nu vrem ca cineva din această instituţie să scoată castanele din foc cu mâna noastră (a service-urilor).
De asemenea, prin această adresă, nimeni nu a adus, în niciun fel, nicio atingere asupra activităţii medicilor, asistenţilor sau şoferilor de la SAJ Brăila. Prin urmare, orice altă interpretare dată de taberele aflate în plin război la SAJ Brăila, adresei pe care noi am făcut-o, le aparţine în totalitate".
Acesta este mesajul transmis de directorul general al SC Ada Motors SRL, Ramona Aioanei, în urma publicării în cotidianul "Obiectiv Vocea Brăilei" a articolului "Salvarea, pană de motor", în care am făcut public un document extrem de relevant cu privire la maniera în care se repară ambulanţele la SAJ. Documentul respectiv este asumat de Ramona Aioanei şi este adresat managerului SAJ, dr. Viorica Uscatu.

 
Categorie articol: 

Comentarii