Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Motocicliştilor le pasă» de nevoiaşii brăileni

Vreţi să ajutaţi familiile nevoiaşe din satele sărace ale judeţului şi nu ştiţi cum? Ei bine, cei de la Comunitatea motocicliştilor din Brăila şi Galaţi organizează a II-a ediţie a acţiunii caritabile "Motocicliştilor le pasă". Acţiunea constă în strângerea de donaţii (alimente neperisabile, haine pentru toate vârstele, jucării şi alte obiecte de uz casnic) ce vor ajunge apoi la mai multe familii nevoiaşe din judeţul Brăila.
"Am zis să facem această acţiune în fiecare an pentru că este nevoie, sunt multe familii cu probleme, iar noi putem ajunge mai uşor în zonele astea şi putem ajuta familii bune, cu copii buni" ne-a declarat unul dintre organizatori.
Cei care doresc să aducă un strop de bucurie familiior sărace din Brăila în perioada sărbătorilor pascale pot face donaţii astăzi de la ora 17:00 şi mâine începând cu ora 15:00 la fostul bar Luciano Cafe, pe str. Mihail Sebastian nr. 5 (vizavi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila).
Motocicliştii vor distribui ajutoarele colectate duminică, 17 aprilie. Plecarea va fi la ora 10:00 din parcarea Promenada Mall Brăila pe traseul Brăila-Viziru-Însurăţei-Bărăganul.

 
Categorie articol: 

Comentarii