Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Mascaţii» Poliţiei Brăila, sub comandă nouă

• cms.-şef Cristian Avram a plecat de la conducerea Serviciului de Acţiuni Speciale • în locul său, a fost împuternicit cms.-şef Constantin Vasilescu de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă

 

Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila are un nou şef, după ce cms.-şef Cristian Avram (foto) a plecat de pe această funcţie. Cel care va coordona activitatea SAS va fi cms-şef Constantin Vasilescu, fiind împuternicit. Acesta provine tot din cadrul inspectoratului brăilean, iar în mai 2017 a câştigat prin concurs funcţia de şef birou la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, cu nota 9,87. Astfel, CRAP va fi coordonat de cms. şef Ioan Lucian Pîrjoleanu, cel care i-a fost contracandidat lui Vasilescu la concursul din 2017.

Cât despre plecarea lui Avram din fruntea SAS, se pare că decizia i-a aparţinut. Experienţa l-a recomandat pentru această funcţie. Este absolvent al Academiei de Poliţie şi a lucrat în mai multe unităţi de intervenţie, dar şi în Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie “Acvila”. Ulterior, a fost SPP-ist, însărcinat cu paza şi protecţia demnitarilor, dar a revenit în Brăila, atunci când s-a eliberat postul de şef al fostului DPIR, actual SAS.

 
Categorie articol: 

Comentarii