Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Mascaţii» au dat iama în discoteci, cluburi şi baruri

poliţiştii şi jandarmii au acţionat în locurile de distracţie pentru a-i pune la punct pe scandalagii şi a-i identifica pe infractori

 

La sfârşit de săptămână, brăilenii dornici de distracţie s-au adunat în discoteci, cluburi sau cafe-baruri. Petrecerile le-au cam fost întrerupte de oamenii legii.

În perioada 12 - 14 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru menţinerea ordinii publice şi combaterea faptelor ilegale. Poliţiştii au verificat 40 de societăţi comerciale, au legitimat 342 de persoane şi au oprit în trafic pentru control 255 de autovehicule, peste 90 dintre şoferi fiind testaţi cu aparatul etilotest. S-au constatat 113 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 75.714 lei.

Dintre amenzile aplicate, 65 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar alte 9 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii