Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Lovitură» de 70.000 lei într-o locuinţă de pe Ştefan cel Mare. S-au furat bijuterii, bani şi electronice

Bijuterii din aur, bani şi produse electronice, în valoare de zeci de mii de lei lei, au fost furate dintr-o locuinţă de pe strada Ştefan cel Mare. "Lovitura" bănoasă a fost dată chiar în noaptea de Crăciun. Unul dintre hoţi este minor şi a fost săltat de poliţişti. 

În ziua de 11 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila-Biroul de Investigaţii Criminale l-au adus la cercetări pe C.M. (17 ani), din municipiul Brăila, care este suspectat de comiterea unui furt din locuinţă. Judiciariştii au stabilit că acesta şi Valentin O. (25 de ani), din municipiu, au pătruns, prin efracţie, în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2015, în locuinţa unei brăilence. "Aceştia ar fi sustras bijuterii din aur, bani şi obiecte electronice (ipad, laptop, telefoane mobile etc.), în valoare totală de aproape 70.000 lei.
Împotriva minorului a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. El urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Cei doi nu sunt la prima faptă de acest fel. Ei au mai comis un astfel de furt, în municipiul Braşov, pentru care tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv de către Judecătoria Braşov, pe 28 decembrie 2015. Celălalt suspect a fugit, sustrăgându-se cercetărilor.

 
Categorie articol: 

Comentarii