Mergi la conţinutul principal

«Liniuțele» de pe Aerodromul Ianca nu mai au loc în acest weekend

* potrivit președintelui CJ Brăila, Francisk Chiriac, primul eveniment programat în cadrul Drag Racing Events 2017, ce urma să aibă loc în acest weekend pe aerodromul Ianca, a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile * evenimentul a fost reprogramat pe 24 - 25 iunie

 

 

 

Veste proastă pentru amatorii de curse de mașini de tip ”liniuță”. Prima ediție a Drag Racing Events 2017 care era programată în acest weekend pe Aerodromul Ianca a fost amânată din pricina condițiilor meteo nefavorabile. Anunțul a fost făcut, ieri, de președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, cu precizarea că evenimentul a fost reprogramat pentru săptămâna viitoare, în perioada 24 - 25 iunie.

Ținând cont că datele meteo din weekend nu sunt favorabile pentru această cursă, organizatorii au anunțat că evenimentul a fost amânat pentru weekendul următor. Deci se va ține în perioada 24 - 25 iunie. Am vorbit cu organizatorul, pentru că a trecut pe la mine. Sunt în jur de 150 de participanți. Mi-a spus că este foarte greu să găsească locuri de cazare în Brăila. Deja caută hoteluri”, a afirmat Chiriac.

Precizăm că în urma unui proiect de hotărâre aprobat de consilierii județeni, au fost programate, de principiu, trei evenimente de acest gen pe aerodromul de la Ianca, în lunile iunie, iulie şi octombrie. Tot atunci, a fost bătut în cuie programul, astfel că aceste curse vor avea loc doar în weekend. Sâmbăta - între 10:00 - 18:00 şi duminica între 10:00 - 17:00. Pentru a utiliza pista de la Ianca, organizatorii vor scoate din buzunar câte 4.500 lei pentru fiecare eveniment. Preţul a fost fixat de CJ Brăila, după consultarea hotărârilor altor administraţii din România.

Sperăm că hotelierii vor fi mulțumiți că le vom umple hotelurile cu acest eveniment. Și, de ce nu, să îl repetăm, astfel încât să promovăm mai bine județul și Brăila”, a mai adăugat Chiriac, încântat de beneficiile pe care acest eveniment le poate aduce județului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro