Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Liliom» - ultima reprezentaţie din stagiune

Sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" are loc ultima reprezentaţie din această stagiune a spectacolului "Liliom", montat de Victor Ioan Frunză. Este o poveste emoţionantă, despre oameni care se zbat la marginea societăţii, care încearcă, în pofida realităţilor dure ce îi înconjoară, să trăiască frumos. Decorul spectaculos este conceput de Adriana Grand, iar muzica este semnată de Tibor Cari.
Duminică, tot de la ora 18.00, în Sala Studio se joacă spectacolul "Casa" de Evgheni Grîşkoveţ, regizat de Sânziana Stoican. Acest spectacol va fi prezentat pe 28 mai pe scena Teatrului Nottara din Bucureşti. Sânziana Stoican propune un text de actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec între comic şi dramatic. Scenografia este semnată de Valentin Vârlan.
Vineri, 9 mai, orele 18.30 , Teatrul "Maria Filotti" va prezenta pe scena Teatrului "Toma Caragiu" din Ploieşti spectacolul "Leonce şi Lena" de Georg Buchner, regizat de Vlad Cristache. Coloana muzicală a spectacolului este interpretată live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei. Acelaşi spectacol va fi prezentat şi miercuri, 14 mai, pe scena Teatrului "Odeon" din Bucureşti.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii