Mergi la conţinutul principal

«Kean» îi provoacă pe brăileni să vadă ce se ascunde în sufletul actorilor

Brăilenii au ocazia să vadă, sâmbătă, un spectacol răvăşitor despre condiţia actorului şi efemeritatea artei teatrale. Produs de Teatrul Mignon din Bucureşti, în Proiectul Debut 13, derulat în parteneriat cu UNATC, "Kean", îi are în distribuţie pe Mihai Niţu (Kean), Iulia Verdeş (Anna) şi Vladimir Albu (Solomon). Piesa se va juca sâmbătă, 28 februarie, de la ora 18.00, în Sala Studio a Teatrului Maria Filotti.
"Kean" după J.P. Sartre şi William Shakespeare este "o tragicomedie care spulberă toate clişeele şi ne arată că viaţa actorului este scufundată în datorii, labilitate, probleme de identitate şi de sănătate, fizică sau psihică. Spectacolul îl invocă pe marele actor britanic din secolul XIX, cu intenţia de a atenţiona asupra condiţiei creatorului, o biografie care sporeşte în atractivitate prin includerea în text a celebrelor personaje shakesperiene Ofelia şi Hamlet", se arată în prezentarea spectacolului.
Elogiat de critica de specialitate, spectacolul tinerilor actori bucureşteni de la Teatrul Mignon este prezentat spectatorilor din Brăila în cadrul proiectului TMF Independent.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro