Mergi la conţinutul principal

«Iepuraşul» de Paşti a venit cu dosar penal pentru un şofer “îmbibat” cu alcool

este vorba despre un brăilean de 60 de ani care, în Vinerea Mare, s-a cinstit bine cu alcool, apoi a pornit cu maşina la plimbare pe strada Carantinei, unde a dat nas în nas cu poliţiştii

 

Dacă tot se apropia marea sărbătoare de Paşti, un brăilean s-a apucat să se cinstească din timp, încă din Vinerea Mare. Problema a fost că bărbatul nu a putut sta liniştit acasă, ci a simţit nevoia să urce la volanul autoturismului. Poliţiştii i-au spus “Stop”.

Astfel, în seara de 14 aprilie, ora 20.40, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, la intersecţia străzilor Carantina cu Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pe un brăilean în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de  0,83 mg/l în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro