Mergi la conţinutul principal

«Ecaterina Teodoroiu» şi LPS, sucuri de peste 1.200 lei

Odată cu campania "Citostatice pentru Cristi", şi acţiunea "#hai la suc!" continuă în şcolile şi liceele din judeţul Brăila. Elevii brăileni au mai strâns 1.257 lei pentru Cristian Filip.
Prin intermediul reprezentantei Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) am primit din partea elevilor şi profesorilor Şcolii Gimnaziale "Ecaterina Teodoroiu" suma de 1.065 lei, bani strânşi în unitatea de învăţământ în cadrul acţiunii "#hai la suc!". Solidari cu Cristi s-au arătat şi elevii Liceului cu Program Sportiv din municipiu, care au renunţat la o ieşire cu prietenii şi au reuşit să strângă 192 lei, bani care au ajuns, de asemenea, la redacţia "Obiectiv - Vocea Brăilei" tot prin reprezentantul CJE.
De la startul campaniei umanitare şi până în prezent, oameni de toate vârstele au făcut donaţii în cuantum de 46.227,3 lei şi 597 euro, adică 10.994,5 euro la cursul BNR de ieri. Din întreaga sumă, în cadrul acţiunii "#hai la suc!" derulată în şcoli, adolescenţii s-au mobilizat extraordinar şi au reuşit să-i ofere lui Cristi, în total, 14.186 lei.
De asemenea, tatăl lui Cristian, Nicolae Filip, ne-a transmis că a ajuns la Istanbul, unde îi va fi alături băiatului când va începe cea de-a treia cură cu citostatice, pe 3 decembrie. "Am ajuns cu bine în Turcia şi l-am găsit bine pe Cristi. Joi (mâine - n.r.), începe cea de-a treia şedinţă de chimioterapie şi se bucură enorm că sunt şi eu cu el. I-am povestit tot ce aţi făcut pentru el. Cristi simte toată această energie pozitivă care pleacă spre el de la Brăila, tocmai de aceea se simte şi mai puternic. Copilul meu vă mulţumeşte pentru tot ajutorul pe care i l-aţi acordat, financiar şi moral! Şi soţia mea vă mulţumeşte din tot sufletul ei de mamă!", ne-a transmis tatăl băiatului prin intermediul internetului.
Cristi are nevoie în continuare de ajutorul nostru, al tuturor! De aceea, conturile bancare în care se pot face donaţii vor rămâne deschise:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC, ambele deschise pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip.
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro