Mergi la conţinutul principal

«Dineul umbrelor»: Arch Enemy şi Jinjer în concert la Bucureşti

• una dintre cele mai apreciate trupe de melodic death metal din Suedia, Arch Enemy, concertează pe 20 septembrie în Club Quantic din Bucureşti • în deschidere, Jinjer din Ucraina • evenimentul face parte din turneul suedezilor pentru promovarea celui mai recent album: „Will To Power”

 

Amatorii genului melodic death metal au ocazia să se întâlnească, săptămâna viitoare, cu una dintre cele mai bine titrate trupe de pe scena metalului european. Este vorba despre Arch Enemy din Suedia, care va susţine un concert în România pe 20 septembrie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album: „Will To Power”. Grupul va urca pe scena din Club Quantic, Bucureşti, alături de una dintre cele mai apreciate trupe din Ucraina, Jinjer. Accesul publicului în sala de concerte se va face la ora 19:00. 

Arch Enemy, activează de aproape două decenii, timp în care a oferit publicului nouă albume de studio ce au devenit materiale de referinţa ale genului, cel mai recent fiind lansat pe 8 septembrie, fiind al doilea album înregistrat alături de noua solistă, Alissa White-Gluz. De cealaltă parte, Jinjer, cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive şi groove metal, împodobit cu elemente funk, raggae şi jazz. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, concertul Jinjer este programat în intervalul 19:30 - 20:15, urmat de trupa cap de afiş Arch Enemy între 20:45 şi 22:15.

Cei interesaţi de eveniment trebuie să ştie că pot găsi bilete în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică www.iabilet.ro/retea, adică în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara şi la intrare în ziua evenimentului.

De precizat că, la intrare, biletele pentru Acces General vor avea preţul de 100 de lei.

 

Reguli şi informaţii generale despre concertul Arch Enemy

Potrivit comunicatului emis de organizatori, accesul în zona de concert Open Air Quantic va fi permis pe întreaga durată a evenimentului, astfel că publicul poate intra, indiferent de oră, pentru a vedea trupele preferate. Intrarea în club se face dinspre Şoseaua Grozăveşti, iar accesul în perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului şi este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brăţară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General nu vor primi braţară. Având în vedere ca show-ul va fi în spaţiu Open Air, fumatul va fi permis în zona de concert. Accesul minorilor, inclusiv celor sub 14 ani, este permis pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, de asemenea posesor al unui bilet valid. Oganizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Totodată aceştia sfătuiesc participanţii la concert să aibă căşti speciale pentru protecţia auzului copiilor. De reţinut că accesul în zona Golden Circle din faţa scenei se va face pe bază de braţară, care va fi primită la intrare.

Este interzis în zona de concert: accesul cu arme sau obiecte periculoase,

accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul locaţiei, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea, se recomandă să nu fie aduse animale de companie la concert. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, însă organizatorii se bazează pe buna educaţie a participanţilor la concert. Vânzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Clubul dispune de garderobă.

De asemenea, publicul este rugat să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor din incinta clubului Quantic; să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor; să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă; să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă; publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta clubului, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate pentru facilitarea accesului în incinta, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor; să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate şi marcate (adică în exteriorul locaţiei).

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro