Mergi la conţinutul principal

«Din nou împreună». Iris şi Cristi Minculescu concertează la Galaţi

Poate cea mai cunoscută trupă rock din România, Iris, va susţine un concert de excepţie pe 1 octombrie, pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi. Este vorba despre un show, parte din cadrul turneului "Din nou împreună". Spectacolul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie - 15 octombrie şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa activează iarăşi în formula care a consacrat-o. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu a revenit alături de Iris, împreună cu care a scris o pagină importantă din istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani. Întrebat despre oraşele dragi din România, artistul povesteşte despre Galaţi: "E o plăcere să revin pe malul Dunării, la Galaţi. Aici avem prieteni de suflet, care ne duc mereu la cea mai bună masă de peşte de pe faleză".
Cristi Minculescu şi Iris îşi invită fanii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.
Cei prezenţi la eveniment vor putea auzi cu siguranţă piese clasice precum: "Baby", "Nu mă uita", "De vei pleca" sau "Strada ta".
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro