Mergi la conţinutul principal

«Delfini» în uniformă

Poliţiştii brăileni s-au remarcat la etapa finală a Campionatului de înot al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 5 - 8 iulie 2016, la Arad, iar de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au participat patru înotători.
Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. Peste 100 de sportivi înotători din structurile MAI din întreaga ţară, au participat la eveniment.
Concursul s-a desfăşurat pe mai multe categorii: masculin (până în 35 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani), feminin şi ştafetă.
Rezultatele obţinute de înotătorii IPJ Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, sunt onorabile.
Astfel, inspector Belciugan Angelo, la proba 100 metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a urcat pe locul I al podiumului. La rândul său, agent şef Vizireanu Victor, la categoria 35-45 de ani, la proba 100 de metri liber, a ocupat locul al II-lea.
La categoria feminin au participat Vasile Emanuela (personal civil), la proba 50 de metri liber şi a ocupat locul al IV-lea, şi agent şef-adjunct Bucur Camelia (Biroul de Presă al IPJ Brăila), la proba 100 metri bras, şi s-a clasat pe locul al V-lea.
Pe locul al II-lea a urcat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR 1), la categoria 4x50 metri liber masculin, din care a făcut parte şi inspectorul brăilean Belciugan Angelo.
Câştigătorii au primit din partea organizatorilor diplome şi medalii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro