Mergi la conţinutul principal

«Dă-i Foale!»: un concert special Subcarpaţi în Bucureşti

• evenimentul va avea loc pe 24 mai la Arenele Romane din capitală • potrivit organizatorilor, este vorba despre cea mai mare producţie Subcarpaţi de până acum • un show cu totul special alături de Subcarpaţi şi invitaţii trupei

 

Fanii Subcarpaţi au ocazia să participe la un eveniment cu totul special al trupei şi să strige alături de aceasta binecunoscutul vers: “Folcloru-i oxigen pentru un popor astmatic”. Este vorba despre “Dă-i Foale!”, un show ce va avea loc pe 24 mai, la Arenele Romane din Bucureşti. Potrivit unui comunicat de presă emis recent de organizatori, concertul se anunţă a fi cea mai mare producţie Subcarpaţi de până în prezent. Un spectacol special în care trupa va avea alături pe scenă foarte mulţi invitaţi.

“Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpaţi, s-a născut în urmă cu 9 ani, la iniţitiva lui Bean MC şi este compusă dintr-un grup de prieteni mânaţi de pasiunea pentru muzică şi folclor. Din 2009 până în prezent, Subcarpaţi au lansat 7 materiale discografice: «Etnologic» (2010), «Subcarpaţi» (2010), Compilaţia «Culese din Cartier» (2011), «Underground Folclor» (2012), «Pielea de găină» (2014), «Satele Unite ale Balcanilor» (2016), «Zori şi Asfinţit» (2018). Cel mai recent album, în două volume, «Zori şi Asfinţit», a fost lansat pe 1 Decembrie 2018 în cadrul show-ului care a devenit deja tradiţie pentru fanii trupei”, se arată în cadrul comunicatului organizatorilor.

Cei interesaţi trebuie să ştie că biletele sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: earlybird - 59 lei la Acces General şi 99 lei la Golden Circle, în faţa scenei (primele 300 de bilete); presale - 75 lei la Acces General şi 125 lei la Golden Circle (următoarele 500 de bilete); presale 2 -  85 lei la Acces General şi 140 lei la Golden Circle; la intrare - 100 lei la Acces General şi 150 lei la Golden Circle. Atenţie! Perioada earlybird este limitată la primele 300 de bilete iar oferta presale la următoarele 500 de bilete. Numărul biletelor din Golden Circle (zona din faţa scenei) este limitat la 500 de bucăţi. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit. Reţineţi că biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

Cei interesaţi de evenimentul din 24 mai şi de trupa Subcarpaţi pot afla mai multe detalii accesând următoarele link-uri:

www.subcarpati.com

www.instagram.com/subcarpati_official

www.youtube.com/blanoz

www.facebook.com/subcarpati

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro