Mergi la conţinutul principal

«Cum se face» teatru în spaţii neconvenţionale la Brăila

• actorii Octavian Strunilă, Anca Dumitra, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru şi Paul Ipati sosesc la Brăila pentru a pune în scenă o super-comedie • este vorba despre piesa „Cum se face”, spectacol scris şi regizat de Octavian Strunilă, ce se va juca, în această seară, la ora 20:00, pe scena The Music Pub

 

Amatorii de teatru altfel din oraşul nostru vor putea viziona, în această seară, de la ora 20:00, pe scena The Music Pub, o comedie de bun gust despre viaţa de actor. „Cum se face” este numele spectacolului scris şi regizat de Octavian Strunilă, pe care acesta îl va pune în scenă în faţa brăilenilor, alături de alţi 4 actori cunoscuţi: Anca Dumitra (joacă personajul Gianina din „Las Fierbinţi”), Dana Dembinski, Alexandru Conovaru şi Paul Ipati.

„Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Octavian Strunilă este cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele şi serialele TV în care a avut interpretări remarcabile, dar recent şi pentru participarea la Ferma Vedetelor şi rolul memorabil din Las Fierbinţi. Acum aduce pe scena The Music Pub piesa de teatru „Cum Se Face”. Spectacolul este scris şi regizat chiar de el. Piesa este o super-comedie de bun gust despre viaţa oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare vizavi de cariera pe care ne-o alegem în viaţă”, a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Brăilenii interesaţi de spectacolul „Cum se face”, inspirat din viaţa reală şi menit să prezinte lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru, trebuie să ştie că durata acestuia este de 1h şi 20 de minute, fără pauză. De asemenea, precizăm că preţul unui bilet este de 45 lei.

Cei care vor să afle mai multe informaţii sau să facă rezervări pot apela la numărul de telefon 0746/479.279.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro