Mergi la conţinutul principal

«Cu mine antrenor, Brăila nu a pierdut în campionat în faţa Farului»

Dacia Unirea face ultimele retuşuri înaintea reluării Ligii a II-a la fotbal, programată pentru sâmbătă, 27 februarie. În etapa a 19-a, brăilenii vor juca pe teren propriu cu Farul Constanţa, formaţie care şi-a propus drept obiectiv promovarea în prima ligă. În această săptămână Dacia Unirea l-a transferat pe Dănuţ Oprea, un junior de la Olimpia Rm. Sărat, născut în 1998, pe care antrenorul Alin Pânzaru îl urmăreşte de mai mult timp.

"Pentru că la nivelul juniorilor de la echipă nu ne-am prezentat chiar atât de bine, în amicale am transferat un mijlocaş de la Olimpia Rm. Sărat. L-am văzut la mai multe meciuri, iar acum transferul s-a realizat. În rest suntem aceiaşi din meciurile de pregătire. Şi ceea ce este foarte important este faptul că pentru sâmbătă nu avem jucători accidentaţi", a precizat Alin Pânzaru.
Acesta a mai spus că de când antrenează la Brăila nu a pierdut niciodată în campionat în faţa Farului şi că vrea ca tradiţia să fie respectată şi după partida de sâmbătă.
"Trebuie să ne păstrăm tradiţia, cu mine antrenor Brăila nu a pierdut în faţa Farului. Ne dorim să câştigăm acest joc, însă cu siguranţă nu ne va fi uşor deoarece adversara noastră s-a întărit considerabil în această iarnă şi are ca obiectiv declarat promovarea în Liga întâi. Pe teren propriu Dacia Unirea a jucat foarte bine în acest campionat, am pierdut doar 5 puncte, dar am adus 14 puncte din deplasare. Eu consider că având sprijinul publicului putem porni cu dreptul în sezonul oficial de primăvară", a mai spus Pânzaru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro