Mergi la conţinutul principal

«Crialex Mas», locul din care femeile ies mai frumoase și sănătoase

* fie că vrei să te relaxezi, să slăbești ori să-ți tonifici corpul, salonul de masaj și întreținere corporală “Crialex Mas” îți oferă toate serviciile de care ai nevoie la prețuri accesibile * sunt folosite aparate de înaltă calitate și noi, iar toate produsele folosite sunt “Post Quam Irina Reisler” * salonul are și o sală de fitness, fitness-ul fiind sursa zilnică de fericire datorită beneficiilor

 

 

Pentru răsfățul și nevoia femeilor de a fi frumoase și de a arăta bine la orice vârstă, în Brăila s-a deschis un salon de masaj, unde acestea primesc ajutor atât din partea personalului, dar și a aparaturii performante nemțești. Fie că vă doriți un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, facial, capilar, sportiv ori reflexoterapie, “Crialex Mas” vă pune la dispoziție toate aceste servicii, la care se adaugă servicii de remodelare și întreținere corporală. Prețurile sunt accesibile oricărui buzunar!

 

Ideea

 

Salonul de masaj care și-a deschis recent porțile este situat în municipiul Brăila, pe Bulevardul Dorobanților, nr. 514, etaj 1 (vizavi de un hotel, aproape de intersecția cu strada Apollo) și aparține Olguței Crivăț, cadru medical la bază.

De altfel, ideea de a deschide un salon de masaj i-a venit datorită profesiei sale. “Într-o noapte, am petrecut multe ore în sala de operație, iar când am ajuns acasă, aveam dureri cervicale. Simțeam nevoia de un masaj, așa că am început să dau telefoane pe la saloanele pe care le-am găsit pe internet. La patru astfel de saloane am sunat și niciunul nu m-a putut primi. Ba că e nevoie de programare cu nu știu cât timp înainte, ba că nu fac masaj de relaxare. Atunci, m-am gândit: ce-ar fi dacă aș avea propriul salon de masaj, unde să vină oamenii care au pățit la fel ca mine? Am pus pe hârtie un plan de afaceri, iar ideea a început să prindă contur. Am căutat spațiul, l-am amenajat, am cumpărat aparatura și am rezolvat cu actele. Într-o perioadă scurtă, am reușit să fac acest salon de masaj și deja am clienți!”, ne-a povestit Olguța Crivăț. Experiența profesională, dar și faptul că a urmat cursurile facultății de management au ajutat-o extrem de mult în a pune afacerea pe picioare.

 

Atmosfera

 

Încă de cum intri în încăpere, se aud acorduri muzicale relaxante, iar liniștea domnește. Condițiile excelente și mediul prietenos te vor face să revii cu drag, la “Crialex Mas”. Dar să vă spunem ce găsiți exact la salon și prețurile, căci pe oricine interesează și contravaloarea serviciilor, nu numai calitatea acestora. În primul rând, ambianța plăcută, răcoroasă pe timp de vară și caldă pe timp de iarnă, vă oferă intimitate, relaxare, grijă și implicare din partea personalului capabil să transforme o simplă ședință de masaj într-o experiență plăcută. Tipurile de masaj prestate de tehnicienii “Crialex Mas” sunt următoarele: relaxare (35 lei/oră), anticelulitic (45 lei/oră), terapeutic (30 lei/30 minute), reflexoterapie (25 lei/30 minute), facial (15 lei/30 minute), capilar (15 lei/30 minute) și sportiv (50 lei/oră). De asemenea, angajații “Crialex Mas” au grijă de corpul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de remodelare și întreținere corporală cu următoarele aparate: Metabolic Depressor (40 lei/30 minute), Electrostimulator cu 20 paduri (40 lei/30 minute), Mesoderm (40 lei/30 minute) și Presoterapie New Visage (80 lei/oră).

Înainte de a vă povesti despre fiecare aparat, trebuie să mai menționăm faptul că salonul mai are în dotare o sală de fitness, adică de antrenament de rezistență progresivă, așa cum e denumirea științifică a fitness-ului. Aceste exerciții de rezistență au și efect terapeutic. Din punct de vedere biochimic, în timpul antrenamentului la sala de fitness și până la 8-72 ore după, corpul secretă endorfine. Denumiți popular hormonii fericirii și științific neurotransmițători peptidic opioizi, sunt secretați de glanda pituitară și de hipotalamus și au efect de analgezie și de stare intensă de bine. Fitness-ul este deci sursa zilnică de fericire.

 

Aparatura

 

Electrostimularea. Principiul pe baza căruia funcționează este stimularea fibrelor nervoase musculare, periferice prin intermediul unor impulsuri electrice scurte, transmise prin electrozi plasați la suprafața pielii și dispuși egal pe zona ce trebuie tratată pentru a maximiza rezultatele. Dincolo de beneficiile de natură cosmetică, eletrostimularea are o mulțime de avantaje de ordin medical printre care: relaxarea spasmelor musculare; creșterea circulației sanguine locale; recuperarea post-operatorie pentru a preveni tromboza venoasă și alte afecțiuni medicale, printre care și cele articulare. Pe parcursul abonamentului, se recomandă utilizarea programelor presetate ale aparatului standard: tonifierea musculaturii, arderea grăsimilor, scăderea în centimetri, relaxarea musculară, reducerea celulitei, eliminarea toxinelor; drenaj limfatic - coapse/ fesier/ abdominal; lifting facial și corporal; tonifierea bustului. Frecvența ședințelor de electrostimulare este de 3 pe săptămână pentru obținerea rezultatelor optime.

Metabolic Depressor. Este un aparat care are la bază terapii din medicina chinezească tradițională, cum ar fi: aplicarea tensiunii pe punctele de presopunctură și acupunctură, pentru realizarea unui masaj terapeutic, totodată folosirea tehnicii vacuum pentru tonifiere, drenaj limfatic, slăbire, anticelulitic, modificarea sânilor. Printre cele mai importante acțiuni ale acestui aparat se regăsesc: modificarea sânilor și drenajul limfatic și detoxifierea. Poate fi util în special pentru persoanele care au sâni mici, asimetrici, lăsați și atrofiați după naștere.

Presoterapia New Visage. Presoterapia presupune drenarea grăsimii către sistemul limfatic pentru a fi eliminată. Datorită funcțiilor sale, acest aparat își permite să lucreze mai multe afecțiuni în același timp. Astfel, programele speciale permit utilizarea infraroșiilor, eletrostimulării și a presoterapiei în același timp sau separat încât orice afecțiune poate fi tratată cu Presoterapia New Visage. Efectele utilizării presoterapie New Visaje sunt slăbirea, înfrumusețarea aspectului corpului și a pielii și eliminarea celulitei.

Mesoderm. Folosește o nouă tehnologie de întreținere corporală fără ace, ce utilizează perforarea și penetrarea straturilor adânci ale pielii. Fără să folosească injector, poate folosi apa și tehnologia de penetrare prin electroforeză pentru a introduce elementele nutritive în straturile adânci ale pielii, ce vor fi absorbite rapid de piele cu rezultate notabile.

Toate produsele folosite sunt “Post Quam Irina Reisler”.

 

Opinii

 

Iată ce spune o clientă despre serviciile oferite de “Crialex Mas”: “La prima ședință am venit din curiozitate. După a patra ședință, pot spune că renunț la orice numai să vin aici. Brăilenii au parte de o atmosferă unde să vină să se relaxeze. Nu e un moft să vii aici! Eu vin pentru sănătate. Am un job unde 8 ore stau la birou, nu-mi permite să fac mișcare. În timp, am observat că aveam dureri de spate. Am întâlnit aici o echipă de profesioniști. Ce-mi place cel mai mult e presoterapia, au un aparat super-nou, e potrivit pentru necesitățile mele. Dacă vreau să-mi văd nepoții și să merg cu ei prin parc, trebuie să fac aceste ședințe de masaj. Recomand, în primul rând, celor care au un loc de muncă static, să vină aici să se trateze. Raportul calitate-preț nici nu se compară cu ce mai găsiți pe piața din Brăila. Au oferte pentru fiecare buzunar. Este prima dată când sunt entuziasmată că merg la masaj”, ne-a spus doamna Manuela.

Dacă v-am făcut curioși să încercați serviciile oferite de “Crialex Mas”, trebuie să vă spunem și programul: luni-sâmbătă între orele 8.00-20.00 și duminică 8.00-14.00. Abonamentul la sala fitness costă 100 lei/lună. În plus, la toate abonamentele se aplică o reducere de 10%, inclusiv la cel pentru fitness. Programările se pot face la numerele de telefon: 0746.798.994 și 0730.082.845.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro