Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Crăciun magic!», bal caritabil pentru copiii de la «Trebuie»

Peste 28.000 de lei au oferit brăilenii generoşi îngeraşilor de care are grijă Organizaţia TREBUIE!, cu ocazia balului caritabil organizat, miercuri seara, la restaurantul "Continental" şi intitulat "Crăciun magic".
Au răspuns invitaţiei de a participa la acest eveniment peste 100 de persoane, care au înţeles să susţină programul de recuperare şi integrare în comunitate a oamenilor cu dizabilităţi. "Prin generozitate, dragoste de oameni şi fapte bune, prin aportul voluntar a peste cincizeci de tineri şi adulţi, Brăduţul de Crăciun al anului 2014 a fost împodobit cu 28.445 de steluţe de bucurie care vor lumina drumul parcurs în anul 2015 de cei de 26 de tineri cu dizabilităţi intelectuale care frecventează Centrul de Abilitare pentru Trai Independent. Vreau să mulţumesc membrilor comunităţii brăilene, prieteni ai copiilor şi părinţilor de la TREBUIE!, care au răspuns cu generozitate invitaţiei, dar şi autorităţilor locale, reprezentate de domnul primar Aurel Gabriel Simionescu, doamna viceprimar Doiniţa Ciocan, domnul inspector şcolar general Iulian Danielescu şi doamna director Direcţia de Asistenţă Socială - Nicoleta Oancea, care au susţinut astfel filozofia evenimentului «Noi nu putem schimba singuri O LUME, dar împreună putem schimba lumea CUIVA»", a spus fericită prof. Teodora Ilie, preşedintele Organizaţiei TREBUIE!, filiala Brăila.

Elita Brăilei alături de TREBUIE!

Seara a început cu un moment de dans oferit de Clubul de dans sportiv Style Dance, prof. Gigea Novac, după care Ovidiu Dimofte, preşedintele Clubului Rotary Brăila, a deschis oficial evenimentul cu un mesaj emoţionant. Elevi ai Şcolii de Arte "Vespasian Lungu" şi ai Liceului de Arte au oferit şi ei un moment muzical-coregrafic: Bianca Bănică, George Rotaru, Anda Baciu, duetul Cristi Piron şi Irina Petrache, D-Street şi Steluţe folclorice. Sub genericul "Caruselul anotimpurilor", a fost prezentat un filmuleţ despre viaţa copiiilor de la TREBUIE!, după care, primarul Aurel Simionescu a transmis mesajul său de încurajare şi a deschis licitaţia la care au fost oferite tablouri şi obiecte artistice de sticlă. Înainte de a începe distracţia, a fost organizată şi o degustare de vinuri de la Cotnari, prezentată de membrii Rotary Club Brăila. Întreaga festivitate a fost oficiată de Camelia Guşatu. Dansul şi distracţia invitaţilor au fost întreţinute de Raluca Bobe şi formaţia "Orfeu". Pentru licitaţie au donat obiecte: tablouri - George Voineagu, Carmen Rus, Restaurantul Privighetoarea, icoană goblen Penilopi Petrescu.
La reuşita acestei seri au contribuit: membrii Rotary Club Brăila, tinerii voluntari - Interact, Vard Electrica, Primăria Brăila, Inspectoratul Şcolar, Casa de Vinuri Cotnari, Vinarte, Maria Coroş, Reliana Bogdan de la "Allstar Trade", scriitorul Vasile Datcu, farmacia "Humana", societăţile comerciale: Caruz, Doriagro, Consign, Iordachi Club, Istru, restaurantele "Continental şi "Privighetoarea".

 
Categorie articol: 

Comentarii