Mergi la conţinutul principal

«Copil ca tine sunt şi eu»

Săptămâna naţională a voluntariatului a fost marcată la Brăila cu o serie de activităţi defăşurate în unităţile de învăţământ, acţiuni ce vor continua până în preajma Zilei Internaţionale a Copilului.
Printre acestea se numără şi "Copil ca tine sunt şi eu", genericul care a mobilizat pe 13 mai părinţi, preşcolari şi şcolari în acţiunea de a dărui jocuri, jucării, cărţi, rechizite sau dulciuri altor copii din zone defavorizate. Activitatea s-a desfăşurat la şcoala şi grădiniţa "Anton Pann" din Brăila, în cadrul proiectului educaţional "De la Dunăre la mare". După cum am aflat de la Dorina Moldoveanu, coordonator al acestui proiect, acţiunea s-a desfăşurat prin implicarea responsabilă a grădiniţelor: 51, 31, 33, 50 şi 56, precum şi a şcolilor "Fănuş Neagu" şi "Mihu Dragomir". "Acţiunile de voluntariat, colectare şi donare vor continua până în preajma Zilei Copilului, cu implicarea altor unităţi partenere. Acţiunea din 13 mai 2016 marchează şi săptămâna naţională a voluntariatului, motiv pentru care le mulţumim tuturor pentru reuşita acestei acţiuni, pentru exemplul oferit copiilor şi pentru spiritul civic", a precizat Dorina Moldoveanu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro