Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Cartea morţilor» în serial

Lungmetrajul horror "Cartea morţilor/ The Evil Dead", lansat de Sam Raimi în 1981 va fi adaptat într-un serial de televiziune, informează contactmusic.com.
Lungmetrajul original, lansat în 1981, spune povestea a cinci prieteni care se duc să-şi petreacă vacanţa la o veche cabană aflată într-o pădure. Acolo descoperă Cartea Morţii şi o înregistrare aparţinând unui profesor care a locuit în cabană. Cei cinci se distrează ascultând înregistrarea, fără să ştie că este un descântec care eliberează forţele răului aflate în pădure. Răul din pădure începe rând pe rând să le posede trupurile, una dintre fete este violată de copacii din pădure, iar cei rămaşi conştienţi luptă încercând să supravieţuiască.
Filmul "Cartea morţilor" este considerat unul dintre cele mai reuşite lungmetraje horror, cu toate că a dispus de un buget mic.
Cineastul Sam Raimi a reînviat filmul său cult din 1981 anul trecut, într-o nouă ecranizare, pe care a scris-o şi produs-o alături de regizorul Fede Álvarez, iar acum acesta îşi doreşte să adapteze pelicula pentru micul ecran.
Astfel, Sam Raimi va lucra la realizarea serialului cu fratele său Ivan, dar şi cu Bruce Campbell, cel care a jucat în lungmetrajul original.
De asemenea, Campbell a sugerat, într-un comentariu publicat pe Twitter, că ar putea interpreta rolul principal în acest serial.
Printre filmele regizate de Sam Raimi se numără trilogia "Omul Păianjen", care a stabilit noi recorduri în box office-ul mondial şi a obţinut cinci nominalizări la premiile Oscar, "Grozavul şi puternicul Oz", "Prezicere fatală/ The Gift" şi "A simple Plan".
Cunoscut pentru stilul său de a realiza filme, pentru personajele complexe şi pentru umorul său, Raimi a scris scenariul şi a regizat "The Evil Dead" şi a produs "30 Days Of Night".

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii