Mergi la conţinutul principal

«Cadouri» de Crăciun. Amenzi de 50.000 lei pentru scandalagii şi vitezomani

De Crăciun, poliţiştii au fost în acţiune pentru a-i linişti pe indivizii puşi pe scandal şi pe şoferii certaţi cu legislaţia rutieră. Comercianţii din pieţe au avut şi ei de dat explicaţii poliţiştilor, mai ales vânzătorii de obiecte pirotehnice.
În perioada 25-27 decembrie poliţiştii brăileni au constatat 33 de infracţiuni şi au dat peste 170 de amenzi, în valoare de circa 50.000 lei. În aceste trei zile, Poliţia Română a continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea siguranţei publice şi protejarea cetăţenilor faţă de activităţile comerciale ilicite. Din totalul infracţiunilor constatate la Brăila, 23 au fost fapte de natură judiciară şi 7 la regimul rutier. Poliţiştii au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 70 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991. De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale, 43 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, trei pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune), iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere. Totodată, au fost reţinute 8 permise de conducere, dintre care două pentru viteză şi 3 pentru consum de alcool. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 51.197 lei. Raziile de amploare s-au desfăşurat în baza planului de acţiune "Sărbători de Iarnă în Siguranţă!", aprobat de ministrul Afacerilor Interne.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro