Mergi la conţinutul principal

«Braicar» s-a înnoit cu opt autobuze ISUZU de capacitate medie

"Braicar" SA are încă opt autobuze noi la dispoziţie, produse în Turcia, sub marca ISUZU. Maşinile au fost prezentate, în urmă cu două zile, autorităţilor locale şi presei, în prezenţa ambasadorului Republicii Turciei în România, Koray Ertas şi a altor oficiali turci, printre care s-a aflat şi Huseyin Aykol, administratorul "Anadolu Automobil Rom" SRL, importator direct al mărcii ISUZU.
Autobuzele vor intra în circuitul transportului public de călători începând de săptămâna viitoare, după ce vor fi înmatriculate. Ele sunt de capacitate medie, având 17 locuri pe scaune şi 38 locuri în picioare, cu un consum de carburant de 18,5 litri la suta de kilometri. Motorizarea este diesel, cu 155 CP şi normă de poluare Euro 5, cutie de viteze manuală 6 plus 1, ABS şi ASR. Autobuzele sunt dotate cu aer condiţionat şi rampă de acces pentru persoane cu handicap, au sistem de informare exterior cu afişaj de tip led, sistem de informare audio-video interior şi sistem de supraveghere video cu înregistrare.
Preţul unui astfel de autobuz este, după cum ne-a informat Cornel Săndulescu, directorul "Braicar" Brăila, 75.000 euro, fără TVA. Potrivit lui Săndulescu, până la sfârşitul anului, în parcul auto al "Braicar" va mai intra un autobuz similar. După cum v-am mai informat, în urmă cu câteva luni alte opt autobuze de aceeaşi marcă dar cu capacitatea ceva mai mare, au fost achiziţionate de "Braicar".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro