Mergi la conţinutul principal

«Braicar» are în teste un autobuz Karsan

Brăilenii au ocazia, zilele acestea, să se plimbe cu cel mai nou model de autobuz produs de turcii de la Karsan, adus în teste la Brăila pentru o săptămână. Aşa cum a explicat conducerea operatorului public de transport în comun de persoane, SC "Braicar" SA, este vorba despre un autobuz de medie capacitate, pe motorină, având motor Euro 6 şi care este programat să intre pe toate traseele principale din oraş. Ieri, de exemplu, circula pe ruta Staţia CFR - Viziru şi retur, adică pe linia 4 şi urmează, până la finele acestei săptămâni, să intre pe toate traseele "Braicar". Cu privire la prezenţa acestui autobuz la Brăila, directorul companiei publice de transport, Cornel Săndulescu, a declarat că operatorul se gândeşte serios să facă noi achiziţii de autobuze, de aici şi interesul pentru testări în teren a autobuzelor diverşilor producători.
Reamintim că în ultimii ani "Braicar" a efectuat mai multe achiziţii de autobuze de mică şi medie capacitate, în urma licitaţiilor fiind astfel cumpărate modele Isuzu produse în Turcia şi aduse în România de "Anadolu Automobil Rom", importatorul direct al Isuzu. De altfel, chiar în noiembrie anul trecut producătorul turc "Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret" A.S a semnat cu "Anadolu" un contract de distribuţie pentru România a modelelor, în ordinea dimensiunilor, Jest, Atak şi Star. Micul Jest poate transporta 11 persoane pe scaune şi şase persoane în picioare (fără şofer), în timp ce Atak poate primi peste 23 de pasageri, iar Karsan Star dispune de 31 de scaune pentru pasageri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro